П`ятниця, 2024-04-19, 6:46 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Червоноцвітська ЗОШ I-II ступенів

Категорії розділу
Новини [180]
Наше опитування
Який найулюбленіший предмет у школі?
Всього відповідей: 173
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

День Захисника України та День українського козацтва в школі

Педагог-організатор Лісовська А.І. провела урочисту лінійку під назвою «Українські захисники», на якій звучали слова-привітання всім захисникам України, школярі мали змогу переглянути відеоролик, присвячений цьому дню, учні гуртом заспівали гімн і побажали один одному спокою та чистого мирного неба над головою.

  Бібліотекар Литвинюк В.І.. влаштувала невеличку  виставку  художньої літератури, яка підтримувала загальний настрій у школі: «Я – громадянин України», «За єдину Україну, «Гетьмани України»,  педагог-організатор Лісовська А.І. теж приєдналась і організувала виставку малюнків, листів, поробок учнів школи на тему «Ми -за мир».

  Учні 1-9  класів приєдналися до акції «Підтримай солдата», намалювавши малюнки, написавши листи, обереги, плакати і ін.

   Учням 1  класу запам’яталися враження від виховного заходу «Україна в моєму серці», який підготувала класовод Кордас Л.О.

   Класоводи 2-4 класів провели  годину спілкування під назвою  «Віртуальна подорож над Україною».

  Класні керівники 5-7 класів Стремедловська Н.В. , Поплавська Т.А. Лісовська А.І. провели інтелектуальний брейн - ринг «Ми - патріоти України».

  Класний керівник 8 класу   Васильчук І.М. підготувала круглий стіл з питань історії українського козацтва.

  Класний керівник 9 класу Сібагатов С.С. зібрав своїх вихованців на перегляд фільму «Два дні в Іловайську», після якого учні лишились під враженням.

  Бережний Ю.С. вчитель фізкультури провів  козацькі змагання, які  сподобалися хлопцям – майбутнім захисникам.

  Уся школа спостерігала також  за найменшими нашими учнями, які під керівництвом вчителя музичного мистецтва Сідлецького А.О. підготували виступи на конкурс української козацької пісні. Яке це було щастя – бачити малят, які із задоволенням виконували українські народні пісні та весело танцювали.

  Патріотичний настрій відчувався у школі протягом тижня. Вчителі-предметники приділяли увагу відзначенню Дня захисника України  і на своїх уроках. Ось наприклад вчитель історії провів урок з історії України у 6 класі з бесідою «Воїни АТО – зразок самовідданості та героїзму».

  Також вчителі школи запросили героїв  АТО односельчанів Васика В.Б. і Порубенського Б.В., які поділилися враженнями від перебування на службі, школярі задавали різні запитання, вітали гарними словами.

  Проведення таких заходів допомагає дітям краще пізнати історію своєї країни, адже нашим сучасникам потрібно дбати про культурне і духовне відродження народу, потрібно навчитися пишатися тим, що ми – українці.

 

 

Категорія: Новини | Додав: cvit (2016-10-13)
Переглядів: 576 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Погода в Україні Погода в Україні
Корисні сайти
Освітній портал

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz