Середа, 2024-04-24, 11:18 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Червоноцвітська ЗОШ I-II ступенів

Категорії розділу
Новини [180]
Наше опитування
Який найулюбленіший предмет у школі?
Всього відповідей: 173
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

Звіт директора школи у 2014-2015 н.р.

Керуючись Положенням про порядок звітування директорів, керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів перед педагогічним колективом та громадськістю, затвердженим Наказом МОН України № 178 23.03.2005 р., Статутом школи, Правилами внутрішнього трудового розпорядку, посадовими обов’язками директора школи, законодавством України, іншими нормативними актами, що регламентують роботу керівника загальноосвітнього навчального закладу, доводжу до відома присутніх наступне:

  1. Зроблений персональний внесок у підвищення рівня організації навчально- виховного процесу :
  • Охоплено навчанням дітей шкільного віку з мікрорайону школи-100%, продовжують навчання випускники 9 класу- 100% ( за попередні 3 роки тенденція не змінилась);
  • Частково створено умови для варіативності навчання: спецкурс «Історія рідного краю» у 9 класі , заняття для підсилення предмету «Навчання грамоти» у 1 класі та інформатика, польська мова, юні мовознавці на базі Городнявського НВК, більшість вчителів школи намагалися упроваджувати інноваційні педагогічні технології у навчальний процес;
  • У школі працювали 7 гуртків за інтересами та предметних гуртків: «Вокальний» (державне фінансування), «Спортивний», «Юний натураліст», «Юний математик», «Лексичне багатство мови», «Книголюб», «Інтелектуал» ( фінансування безоплатне).
  1. Зміцнювалась матеріальна база школи, зокрема здійснено ремонт у всіх приміщеннях школи, придбано стільці та офісні крісла в учительську, придбано жалюзі в усі класні кімнати.
  2. Залучались додаткові джерела фінансування: спонсори-3000 грн,  вчителі- 2000 грн, батьки – 4500 грн.
  3. Вжиті заходи щодо забезпечення школи кваліфікованими педагогічними кадрами: 100% вчителів мають повну вищу освіту. За якісним складом педагогічних працівників школа виглядає таким чином:«спеціаліст» –2  (11,75%)
    «спеціаліст ІІ категорії» –  7(41,2%)
    «спеціаліст І категорії» – 6 (35,3%)
    «спеціаліст вищої категорії» – 2 (11,75%)
    звання «вчитель-методист» – 1 (5,88%).
  4. Здійснювалась робота у напрямку соціального захисту, збереження та зміцнення здоров'я учнів та педагогічних працівників:
  • Забезпечено організацію харчування ; медичне обслуговування учнів школи було організовано відповідно нормативно-правової бази. Для цього в школі обладнано медкабінет, де працювала шкільна медсестра, яка організовувала систематичне медичне обслуговування, забезпечувала профілактику дитячих захворювань,
    дотримано вимог щодо психофізичних навантажень учнів під час навчально- виховного процесу. Всі працівники закладу допускалися до роботи тільки після медогляду, результати якого фіксувалися в санітарних книжках.
  • В основному дотримано вимоги з охорони дитинства, ТБ та ОП, санітарно-гігієнічних та протипожежних норм;
  • Надано соціальну підтримку та допомогу дітям з малозабезпечених, багатодітних сімей, дітям- інвалідам (придбано подарунки на Новий рік, День захисту дітей , День інваліда тощо), діти, позбавлені батьківського піклування, та учні з малозабезпечених сімей отримували безкоштовне харчування за бюджетний кошт.
  • Здійснено моральне та матеріальне стимулювання дітей ( премії, похвальні листи, грамоти, подяки тощо), організовано їх активний відпочинок на позакласних заходах, екскурсіях (м.Шепетівка, м. Рівне), оздоровлення в пришкільному позашкільних таборах;
  • Дотримано правопорядок неповнолітніми та вжито профілактичні заходи щодо попередження правопорушень з їх боку;
  • Стан дитячого травматизму- 2 учні отримали травми в позаурочний час.
  1. До управління діяльністю школи широко залучені педагогічна та батьківська громадськість, налагоджена тісна співпраця з різними громадськими організаціями. Школа функціонувала у складі об’єднання «Шкільний округ» при Городнявському НВК, де здійснювалась допрофільна підготовка з 3 предметів.

7.Батьки та громадськість схвально ставилися до діяльності школи.

8.Дирекція школи намагалася вчасно реагувати на зауваження та пропозиції, викладені батьківським комітетом, радою, батьками, учнями.
 

Категорія: Новини | Додав: cvit (2015-06-20)
Переглядів: 286 | Теги: школи, звіт, директора | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Погода в Україні Погода в Україні
Корисні сайти
Освітній портал

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz