Неділя, 2024-05-05, 11:20 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Червоноцвітська ЗОШ I-II ступенів

Категорії розділу
Новини [180]
Наше опитування
Який найулюбленіший предмет у школі?
Всього відповідей: 173
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

Миколаїв зустрів нас приємними обіймами

На ІІІ Всеукраїнській (VІІ Міжрегіональній) конференції «Мій рідний край, моя земля очима сучасників» представляли Хмельницьку область лише дві най витриваліші учениці – Герасимчук Анастасія та Хлонь Руслана (гурток «Історія нашого краю»).

Миколаїв зустрів нас приємними обіймами. Яскраво світило сонце, а у повітрі літало якесь відчуття нових вражень, здобуття нового досвіту, знайомство з цікавими людьми. Із таким же настроєм ми заселилися до Миколаївського центру туризму і  одразу комфортабельними автобусами поїхали на відкриття. Посидів на концерті, побачивши яскраві танцювально-пісенні номери і прослухав урочисту промову, ми  остаточно зрозуміли, що конференцію офіційно розпочато.

Наступний день був для всіх важкий. Уся ця метушня за доповіді, переживання,  напруження…Але із початком захисту робіт увесь страх кудись зник. Смішні жарти, цікаві темі, проблемні теми, доречні пропозиції, яскраві плакати, теплі усмішки… Не знаю як на інших секціях, а на наших секціях історичне краєзнавство, література рідного краю - час пролетів непомітно. Увечері відбулося закриття і до Шепетівки відправилися дві грамоти за кращі роботи. Не можна сказати, що ми займалися тільки науковими дослідженнями. Гостинний Миколаїв дуже постарався урізноманітнити наш вільний час. Так, ми побували в містечку «Казка», прослухали цікаві лекції відомих вчених, краєзнавців. Не оминули ми і найкращого зоопарку України. Захоплювались красою тигрів, кумедністю кенгуру, довжиною змій. Як же швидко промайнув час! Три дні і вже прощання зі своїми старими та новими друзями, привітними членами журі, які ще не забули команду з Шепетівки із Всеукраїнських змагань та з цією атмосферою передчуття чогось нового та надзвичайного…

Сібагатов С.С.

член спілки краєзнавців України

Категорія: Новини | Додав: cvit (2012-12-07) W
Переглядів: 368 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 1
1 Siba  
2
cool 2 грудня 2012 року на базі МОЦТКЕ УМ, Чорноморського державного університету ім. Петра Могили та Інституту історії та права Миколаївського національного університету ім. В.О. Сухомлинського, працювали секції за різними напрямками: «Історичне краєзнавство»; «Археологічне краєзнавство»; «Етнографія»; «Екологічне краєзнавство»; «Географічне краєзнавство та геологія»; «Культура, література, архітектура та мистецтво рідного краю».

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Погода в Україні Погода в Україні
Корисні сайти
Освітній портал

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz