Неділя, 2024-05-05, 7:42 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Червоноцвітська ЗОШ I-II ступенів

Категорії розділу
Новини [180]
Наше опитування
Який найулюбленіший предмет у школі?
Всього відповідей: 173
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

Пізнай себе

Пізнай себе, свій рід, свій нарід

Кожне покоління ставить перед собою важливі питання: що таке буття, у чому сенс життя, що таке добро, як знайти свій шлях… Кожна людина шукає саме свою відповідь на ці запитання, починаючи зі шкільної лави. Адже не можливо відкласти це «на потім», коли набудеш нових знань і певного життєвого досвіду. Відповідальні рішення треба приймати вже зараз, сьогодні. Допомогає формувати чітку систему цінностей досвід минулих поколінь, роздуми мислителів, знання літератури, історії, природи. Тільки тоді людина відчуває задоволення від життя, коли має ясність мети і шляхів її досягнення. Величезна роль у формуванні і розвитку творчого потенціалу та соціальної активності особистості, формуванні системи її гуманістичних і моральних цінностей належить краєзнавству. Як зазначав видатний краєзнавець, Герой України П. Тронько «краєзнавство – це і розділ історичної науки, і просвітництво, і складова навчально-виховного процесу, і зміст діяльності позашкільних і шкільних навчальних навчальних закладів».

З 18 по 20 січня в м. Харкові на базі національного університету ім. Каразіна проходила VI Всеукраїнська філософська історико-краєзнавча конференція учнівської молоді "Пізнай себе, свій рід, свій нарід", присвячена 290-річчю з дня народження Г. С. Сковороди. На цю конференцію були запрошені переможці заочного туру з багатьох куточків України і Росії. Взяла в ній участь і учениця Червоноцвітської ЗОШ І-ІІ ступенів Герасимчук Анастасія та її керівник Сібагатов Сергій Сагітович. Повернулися вони з високими нагородами: вчитель нагороджений грамотою Міністерства освіти і науки України, Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, учениця - грамотою Харківської обласної станції туристів. Доповіді нашої учасниці були внесені до книги, яку видали Міністерство освіти і науки України і університет ім.Каразіна.



ліворуч - заступник директора Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді Омельченко Д. Г. праворуч - керівник гуртка "Історія нашого краю", вчитель Червоноцвітської ЗОШ І-ІІ ступенів Сібагатов С.С.



Вчитель Сібагатов С.С. зі своєю вихованкою Герасимчук Анастасією.

 



Категорія: Новини | Додав: cvit (2012-11-11)
Переглядів: 438 | Коментарі: 3 | Рейтинг: 5.0/8
Всього коментарів: 3
2 iriska  
3
Сергій Сагітович також недарма міністерську грамоту отримав smile

3 Siba  
2
Дякую Іринка smile

1 Siba  
3
Настя показала високий рівень володіння мовою, проявила ерудованість, креативність!!! Молодчинка!!! cool

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Погода в Україні Погода в Україні
Корисні сайти
Освітній портал

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz