Четвер, 2024-04-18, 11:48 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Червоноцвітська ЗОШ I-II ступенів

Категорії розділу
Новини [180]
Наше опитування
Який найулюбленіший предмет у школі?
Всього відповідей: 173
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

У всьому світі 1 грудня говорять про СНІД

На жаль, Україну визнано державою, яка від ВІЛ  / СНІДУ в Східній Європі постраждала найбільше. Сьогодні в нас офіційно зареєстровано 49 тис. осіб, що мають статус ВІЛ-позитивних. Серед них майже 4 тис. дітей у  віці до 14 років. У тенетах СНІДУ перебувають понад 3 тис. громадян України, з яких понад 100 дітей. Це офіційна статистика, зареєстрована в Українському центрі профілактики і боротьби зі СНІДОМ МОЗ України. Міжнародні експерти вважають, що ВІЛ – позитивних у нас значно більше.

У Червоноцвітській ЗОШ  1 грудня класні керівники, вчитель основ здоров’я Бережний Ю.С. проводили години спілкування, бесіди, круглі столи, інформаційні хвилинки, діти малювали ілюстрації, плакати. Педагог-організатор Лісовська А.І.  і медичний працівник Журба С.В. зібрали учнів 7 – 9 класів за круглим столом на тему «Туберкульоз і його наслідки» , а також «Цінуй життя-зупини СНІД», де учні ознайомились з визначенням СНІД і ВІЛ, з′ясували різницю між цими поняттями, переглянули презентацію на дану тематику, відповідали на запитання вікторини «Міф і факти про СНІД».

На завершення заходу школярі виготовили червоні стрічки, як пам′ять про це страшне захворювання, а також вшанували хвилиною мовчання  загиблих від цих хвороб людей.

Категорія: Новини | Додав: cvit (2016-12-02)
Переглядів: 242 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Погода в Україні Погода в Україні
Корисні сайти
Освітній портал

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz